BRÉKING! - Google Meet újítások
Avagy új lehetőségek online prezikhez

Ha bármilyen okból szoktál előadni videokonferenciákon, akkor hasznos lehet tudnod, hogy a Google Meet beújított!

A Google Meet egy olyan platform, ahol pofon egyszerűen tudsz létrehozni videohívásokat, ráadásul 10 főig ingyenes. Ha viszont épp előfizetésen gondolkodtál, akkor pláne ajánlom figyelmedbe, mert nemrég újításokat vezettek be:

Eddig is véghez lehetett vinni egy-két menő dolgot a felület segítségével. Ilyen a képernyő megosztása, amivel prezentációt is le lehet játszani a résztvevőknek. Illetve egy chat rész is működött az oldalon, ami szintén hasznos. De az új funkciók is megkönnyítik az előadók helyzetét:   

·         jelentkezés: Aki szeretne megszólalni, az könnyen jelezheti ezt, anélkül, hogy beleszólni bárkinek a szavába.

·         szavazás: Az előadó fel tehet egy kérdést, amihez megadhat több válaszopciót is. A résztvevők pedig szavazhatnak az eredményről.

·         kérdések: A résztvevők itt kifejezetten olyan kérdéseket tehet fel, amire az előadótól vár választ például egy prezentáció végén.

·         szobák kialakítása: Ha az előadás közben szeretnél kiscsoportos beszélgetéseket, akkor mostmár erre is lehetőség van. Az előadó leoszthatja azt is, hogy ki melyik csoportba kerüljön.

Természetesen még rengeteg jó platform van az online előadásokhoz, máshol is elrhetőek hasonló funkciók. 

Kövess minket Instán tuti csapat építő tippekért és játékokért: https://www.instagram.com/csapatepitok/

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepitok.blog.hu/api/trackback/id/tr6016305766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása