Kérdezz tőlem bármit

A mai játékunk baromi jó a kapcsolatok elmélyítésére.

A játék lényege, hogy bármit lehet kérdezni az éppen kijelölt embertől.
Nyilván jellegéből adódóan nem ajánljuk bárkinek a játékot. Fiatalokkal kevésbé jó ötlet, hiszen előfordulhat, hogy direkt érzékenyebb témákra kérdeznek rá. Inkább olyan korosztállyal játszunk, akik már elég érettek hozzá.

Szintén nem szerencsés teljesen idegenek társaságában előjönni vele, hiszen elsőre egy ilyen játék mély víz lehet. Inkább olyanokkal játszunk, akik már ismerik egymást, de még keveset tudnak egymásról.

Ilyenkor tipikusan olyan kérdések szoktak előfordulni, mint: Miért pont informatikus lettél, Mit szeretsz a legjobban a párodban, Honnan tudtad, hogy ő az igazi, Mit szeretsz/utálsz legjobban magadban?

Így nagyon mély beszélgetések tudnak kialakulni, és egy idő után akár már természetes lesz a párbeszéd, nem csupán kérdez-felelek.

Előkészületek:

A játék nem igényel különösebb előkészületet, de készülhetsz néhány kérdéssel, amit majd fel szeretnél tenni.
Elsőre nehéz lehet mély kérdésekre válaszolni, ezért érdemes előtte valamilyen jégtörőt bevetni!

Játék menete:

Kérj egy önként jelentkezőt, akitől kérdezhettek bármit. Ha kifogytatok a kérdésekből, akkor a következő emberre kerül a sor. Mindenkire jusson idő.

A játékot nyugodtan játszhatjátok online is. Valószínűleg ebben a közegben nem lesz olyan bensőges hangulat, de hozd ki a jelenlegi helyzetből a legtöbbet! Kapcsoljátok ki a kamerát, így könnyebb lesz válaszolni a kérdésekre. És korlátozd le a kérdések számát annak megfelelően, hogy mennyi időtök van. A végén felajánlhatod, hogy élőben folytatni fogjátok. 

Cél: Csapatépítés, Kapcsolatok elmélyítése

Eszközigény: nincs

Létszám: 3-8 fő, minél kevesebben vagytok annál személyesebb

Korosztály: felnőttek, idősek

Típus: lelkizős

Időigény: min 1 órát érdemes rászánni, egy emberre akár 15-20 perc is juthat.

Kövessetek Instagramon, hogy ne maradjatok le egy Csapat Építő tippről se: https://www.instagram.com/csapatepitok/

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepitok.blog.hu/api/trackback/id/tr8616296834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása