Online játékok, mint csapatépítés
Avagy hogyan hozd ki a legtöbbet a karanténból, mint csapatépítő

Először is ki számít csapatépítőnek?

Bárki, akinek a tevékenységének célja az (is), hogy egy pár embert közelebb hozzon egymáshoz. Lehetsz tanár, aki egy osztályért felel. Lehetsz coach, aki nem csak egyénileg foglalkozik ügyfelekkel. Lehet vállalkozásod, ami céges csapatépítőket szervez. Lehetsz pedagógus. Lehetsz pap, ifivezető, főnök, CEO, pszichológus. Kihagytam valakit?

Bárki is legyél, valószínűleg a jelenlegi helyzet a te dolgod is megnehezíti. A hagyományos módszerek és játékok egyenesen jogszabályokba ütköznek, hiszen jelenleg mindenféle korlátozás tiltott.

Vajon mit csinál most a legtöbb ember? Nem csak a gyerekekre igaz, hogy rengeteg időt töltenek online játékokkal. Ám ennek nem kell egyéni hobbinak lennie!

Remek lehetőség a közösségépítésre, ha közösen játszotok valamit!

Előkészületek:
Kérdezz! Érdeklődj a csapatban, hogy mivel játszanának szívesen együtt.
Ha megvan, töltsd le! Megeshet, hogy fizetős játékot választanak, de belegondolsz, az offline játékokhoz is sok esetben meg kellett vásárolni egy két eszközt, ami akár drágább is volt, mint egy online játék.

Cél: Kapcsolat elmélyítése, megtartása

Eszközigény: PC/mobil, füllhallgató, mikrofon, maga a játék

Létszám: Nyilván a játék jellegétől függ, de szerintem körülbelül 8 fő-ig van igazán nagy közösségépítő szerepe egy-egy online játék közös űzésének

Korosztály: 12-40
Gondold át, ha nagyon fiatalokról van szó, hogy a szüleik nem fognak-e panaszkodni amiért még több kütyüzésre veszed rá őket. Az idősebbeknél pedig azt, hogy mennyire értenek a technikához.

 

 

Kövessetek Instagramon, hogy ne maradjatok le egy Csapat Építő tippről se: https://www.instagram.com/csapatepitok/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepitok.blog.hu/api/trackback/id/tr2516293276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása