KVÍZRE FEL!

Már unalmasnak tűnnek az egyszerű kvízjátékok?
Itt egy olyan kvíz, ami egyszerű, mégse unja senki!

Menj fel a kahoot.it oldalra, ahol nagyon egyszerűen állíthatsz össze bármilyen kvízt. A játékosok a telefonjukról tudnak szavazni a helyes válaszra. A kahoot pedig rangsorolja, hogy ki szavazott a leggyorsabban jól.

Előkészületek:
Az oldalon össze kell írni a kérdéseket.

Játék menete:
A kivetítőn mutasd meg a résztvevőknek a játék kódját, hogy be tudjanak lépni. Utána kezdődik is a kvíz, a kivetítőn megjelenik a kérdés és a válaszlehetőségek.  A játékot akár online is játszhatjátok, viszont figyelj arra, hogy a saját telefonjukon a játékosok nem látják a kérdést, így fontos, hogy megoszd a képernyődet!

Cél: Oktatás, akár ismétlés. Persze könnyedebb témákról lehet kahoot-ozni csupán szórakozásból. Például a jelenlévőket összekötő témával, vagy a résztvevőkről szóló kérdéseket mindenki élvezni szokta.

Létszám: 3-1000 fő

Eszközigény: diavetítőlaptop, illetve érdemes úgy készülni, hogyha eseteg valakinek nincs okostelefonja, akkor kölcsön tudjunk neki adni egyet, vagy javasolhatjuk, hogy alkosson csapatot valakivel.

Ha kipróbáltátok, akkor írjátok meg kommentben az élményeitek!

Kövessetek Instagramon, hogy ne maradjatok le egy Csapat Építő tippről se: https://www.instagram.com/csapatepitok/

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepitok.blog.hu/api/trackback/id/tr9916291436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása