Üsd a jobb oldalit!

Bár a név alapján agresszívnek tűnhet, de igazából egy nagyon mókás játékról van szó.

Az üsd a jobb oldalit egy remek körben ülős játék, mely szuper időtöltés tinédzsereknek. Ha ezzel a korosztállyal foglalkozol, akkor garantálom, hogy élvezni fogják ezt a játékot. Idősebb fejjel furának tűnhet, de a tinik mindig imádják.

Előkészületek:
Rakj körbe székeket egy teremben. Eggyel több székre lesz szükséged, mint ahányan a teremben vannak.

Játék menete:  

·         Mindenkinek adj egy számot mielőtt elkezdtek játszani. (Ha esetleg még nem ismeritek egymást, akkor a saját nevünkkel is lehet játszani, de számokkal viccesebb szokott lenni

·         Akitől jobbra az üres szék helyezkedik el, az maga mellé hív valakit. Ennek módja, hogy az illető számát hangosan felkiáltja. Vegyük példának, hogy a hármast hívja.

·         Ekkor hármas célja, hogy minél gyorsabban felálljon a helyéről és átüljön az üres székre. Viszont, ha tőled jobbra hármas ül, akkor a te célod, hogy ezt megakadályozd! Ennek módja, hogy a combjára csapsz egyet. Ha hamarabb lecsaptad, minthogy felállt volna a helyéről, akkor nem ülhet át másik helyre.

·         Így aki hármast odahívta, annak új számot kell mondania. Ha hármas sikeres átült, akkor értelemszerűen az mond számokat, akinek nem sikerült lecsapnia.

·         Aki számot kér, az természetesen a saját számát nem kérheti, de kevésbé nyilvánvaló, hogy a szék másik oldalán ülőt sem hívhatja, hiszen őt nincs, aki lecsapja. Ha mégis ez történik, akkor őt is lecsaphatják.

Cél: Jégtörő, szórakozás

Eszközigény: Eggyel több szék, mint ahányan játszanak

Létszám: ideálisan 7-10 fő, de 5-14 főnek is jó móka lehet.

Korosztály: tinédzserek

Típus: körben ülős

 

Kövessetek Instagramon, hogy ne maradjatok le egy Csapat Építő játékról se: https://www.instagram.com/csapatepitok/

A bejegyzés trackback címe:

https://csapatepitok.blog.hu/api/trackback/id/tr816293228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása